Zakeke përdor cookies për të siguruar funksionalitetin e nevojshëm të faqes dhe për të përmirësuar përvojën tuaj. Duke përdorur faqen tonë të internetit, pajtoheni me politikën e privatësisë dhe cookie tonë politikë.   
Home > Video

Zakeke Tutorial

cancel

Nevojë për ndihmë?

Video preview

Tutorial #1 | Configuration of a 3D model on Zakeke (with texture)

Video preview

Tutorial #2 | Configuration of 3D model no texture

Video preview

Tutorial #3 | Product configuration

Video preview

Tutorial #4 | Pre-made designs